Pershendetje,

Ky Chat funksionon ne disa platforma: KiwiIRC, TheLounge dhe Mibbit, Te shoqeruar me ikonen perkatese se nga cila paisje mund te chatosh! Ju mund te zgjidhni platformen tuaj te preferuar.